pirmdiena, 2013. gada 21. oktobris

Septembra ziņas īsumā

Vāverītes skrejritenis dodas uz jauno velonovietni
Jau 2.septembrī gan lielus, gan mazus skolas apmeklētājus gaida patīkams pārsteigums. Čaklā un veiklā Vāverīte izmēģina savu jauno skrejriteni un aicina arī visus klātesošos savus braucamrīkus ar diviem riteņiem novietot jaunajā velonovietnē, kas izrotāta ar gaisīgiem plakātiem. 

Tagad katram velosipēdam sava vieta








Peļu auto - 4.klases priekšnesums
11.septembrī - Dzejas dienas. Katra klase sagatavojusi dzejoļa inscenējumu. Lieti noderēja projekta ietvaros iegādātā videokamera un fotoaparāts. Katrs priekšnesums tika iemūžināts un pēc tam vēlreiz apskatīts. Izrādās, ka no malas viss izskatās citādi! Taču katra klase viennozīmīgi piegājusi radoši šim uzdevumam, tāpēc rezultāts arī interesants.
5.klases priekšnesums - Mazais ganiņš


Dace ir īsta māksliniece







20.septembrī - Gleznošanas plenērs pie Jaunsilavas pamatskolas. Māksliniece Inga Salmiņa visus klātesošos aicināja un kopīgu gleznošanu skolas pagalmā. Katrs pie molberta varēja sajusties kā īsts mākslinieks.
Visi glezno ar aizrautību





1 komentārs:

  1. Mēs esam finanšu iestāde, kas specializējas projektu atbalstīšanā, palīdzot vecāka gadagājuma cilvēkiem, bezdarbniekiem, hipotēkām un pensionāriem ar procentu likmi 3% atmaksas periodā.

    Lai iegūtu vairāk informācijas, varat sazināties ar mums: mpantzagiota03@gmail.com

    AtbildētDzēst