sestdiena, 2013. gada 4. maijs

Kikergaiļiem silta sirds

Skan dziesma
Kikergaiļu darbnīcas dalībnieki vienmēr ir dziedājuši „ar pilnu krūti”, bet īpaši sirsnīgi un iedvesmojoši viņiem sanāk nodziedāt, kad ir kāds, ko var iepriecināt ar savām balstiņām. Tieši tā tas notika 26. aprīlī, kad mēs devāmies koncertēt uz „Līvānu slimnīcas” Ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas nodaļu. 



Koncerts slimnīcā nenotiek
 katru dienu
Koncerta laikā tika ienesta pavasarīga noskaņa nodaļas sienās. Ar dziesmu palīdzību bērni vēlējās ikvienam pavēstīt, ka pavasaris tuvojas ar lieliem soļiem, un pavisam drīz mēs varēsim nomest savu biezo apģērbu, kā tas tika izdziedāts Normunda Rutuļa dziesmā „Ti – ti - ti”. Bērni bija ne tikai sagatavojuši muzikālu sveicienu, bet arī parūpējušies, lai katram nodaļas iemītniekam palātā būtu sveiciens no krāsainā pavasara un Jaunsilavas pamatskolas, proti, bija izveidojuši apsveikuma kartiņas, kuras tika uzdāvinātas ne tikai koncerta klausītājiem, bet nodotas tieši rokās visiem, kuri nebija spējīgi atnākt, tādējādi iepriecinot pilnīgi visus. 


Katrs saņem ziedus 
Paldies Gintam, Dinijai, Madarai, Kristiānai, Kristīnei, Aijai, Evijai un Rigondai par to, ka ar savu talantu spēj iepriecināt citus un darīt to ar lielu mīlestību. 



Vēlamies pateikt arī sirsnīgu paldies „Līvānu slimnīcas” Ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas nodaļas darbiniekiem par viesmīlīgo uzņemšanu.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru